Poze cu leoparzi

  • Cele mai reusite poze cu leoparzi ale anului 2008
Leopardul este singura felina mare care se simte la fel de bine in copaci ca si la sol. Unii leoparzi se simt atat de bine in copaci incat au fost vazuti alergand alergand rapid printre crengi, prinzand bibilici intre falci din mers sau speriind paviani atat de tare incat cad la sol si mor. De asemenea folosesc copacii si pentru stocarea hranei.
Dupa ce si-a localizat victima, leopardul incepe sa se furiseze in liniste spre ea, lipindu-si burta de pamant si ajuntandu-se cu mustatile lungi si sensibile pentru a-si gasi drumul prin subarboretul intunecos. Dupa ce se apropie la 5-10 metrii de prada, leopardul se napusteste inainte in mai multe salturi rapide si sare pe spatele animalului, apucandu-l strans cu labele anterioare.
Dupa ce si-a urmarit si si-a prins prada, el o ucide fie strangandu-si falcile in jurul gatului sau pana se sufoca, fie se rostogoleste cu ea pana acesteia i se rupe gatul. Insa leoparzii nu sunt intotdeauna norocosi cand vaneaza, atunci cand lumina lunii este puternica ii este foarte dificil sa se apropie de prada avand foarte multe rateuri inainte de a putea manca.

Iti plac jocurile? Incearca noile jocuri de gatit!

Niciun comentariu:

Furnica

Furnicile sunt unele dintre cele mai fascinante și impresionante creaturi din regnul animal. Cu miliarde de ani de evoluție în spatele lor, ...